Indramning

Indramning som unik løsning

Glarmester Hammer er specialist i indramning i Birkerød og Nordsjælland. Jeg laver alt inden for indramninger, hvad enten det er billeder, malerier, plakater eller noget helt fjerde. Jeg står gerne for opgaven, når du skal have lavet en indramning i god kvalitet. Det er vigtigt, at farver og dimensioner går op i en højere enhed, så billedet fremstår unikt på væggen. Jeg ligger inde med et bredt udvalg, og hvis du ønsker en helt speciel ramme, jeg ikke har på lager, så skaffer jeg den gerne hjem for dig.

Glastypen for en indramning varierer alt efter formål og ønsket kvalitet. Jeg tilbyder for det meste indramninger med UltraVue, som er en glastype med minimal genskin. På den måde går dagslyset ikke ind og genskinner i glasset, så billedet hele tiden fremstår flot og tydeligt. Derudover laver jeg også indramninger med museumsglas med op til 99% UV beskyttelse. Denne glastype anbefaler jeg til de kunder, der har et meget værdifuldt billede, de ønsker indrammet. UV stråler fra sollyset kan få farver på billeder til at blive matte med tiden. Derfor er denne glastype en god kvalitetsløsning for en indramning, hvis du ikke ønsker at billedet kan gå hen og blive mat med tiden.

Skriv til os

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Kvalitet til skarpe priser

    Jeg går op i at levere et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

  • Rådighed døgnet rundt

    Opstår der en akut glasskade, står jeg klar til at yde en hurtig assistance.

  • Specialist I specialmål

    Jeg løser alle former for opgaver med glas og spejl i specialmål.

Standard og specialstørrelser på indramning

Mulighederne for en indramning er mange, da mine kunder selv kan bestemme rammer, glastype og om det skal være med eller uden passepartout. Derudover kan jeg tilbyde at lave indramninger i standardmål eller helt unikke specialmål og former. Jeg er specialist i specialmål, da jeg gennem årene har opbygget en solid erfaring med at lave gode kvalitetsløsninger for kunder, der har efterspurgt unikke mål. På den måde kan du være helt tryg, når du vælger mig til at udføre din indramning.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud på din unikke indramning i Birkerød og Nordsjælland. Jeg kan kontaktes på e-mail glarmesterhammer@gmail.com eller tlf. 26175031. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og derefter vil jeg tage kontakt til dig hurtigst muligt.