Bruseløsninger

Bruseløsninger I hammergod kvalitet

Glarmester Hammer er specialist i bruseløsninger i Birkerød og Nordsjælland. Når det kommer til al form for glas på badeværelset, står jeg gerne for opgaven. Hvad enten det er en ny brusevæg, brusedør, bruseafskærmning, hylder, spejle eller brusekabine i glas, er jeg altid klar på at levere et godt stykke kvalitetsarbejde. Jeg har meget fokus på at nå frem til den bedste løsning for mine kunder, og derfor lægger jeg vægt på at give en professionel rådgivning og vejledning i de forskellige muligheder med bruseløsninger. På den måde kan mine kunder føler sig trygge ved deres valg.

Mulighederne er mange med bruseløsninger i glas. Mine kunder kan både vælge at få lavet deres bruseløsning i hærdet glas eller i silketryk med mønster og farve efter eget valg. Derudover er det også vigtigt at tage stilling til beslag, da alle beslag til bruseløsningen skal være i vådrumsholdbare materialer, såsom krom og messing. Hos mig er det muligt at få fremstillet sin helt egen unikke bruseløsning med god rådgivning og vejledning i de mange muligheder.

Skriv til os

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Kvalitet til skarpe priser

    Jeg går op i at levere et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

  • Rådighed døgnet rundt

    Opstår der en akut glasskade, står jeg klar til at yde en hurtig assistance.

  • Specialist I specialmål

    Jeg løser alle former for opgaver med glas og spejl i specialmål.

Unikke bruseløsninger I alle mål

Står du og ønsker en bruseløsning, der skal have specialmål, kan jeg hjælpe dig med dette. Jeg fremstiller og leverer bruseløsninger, der er 100% tilpasset mine kunders unikke behov. Du skal blot komme med en skitse eller visualisere dine behov for mig, så jeg kan bistå med inspiration og faglig viden til at lave den helt rigtige løsning for dig. Mangler du en bruseløsning i standardmål, leverer jeg selvfølgelig også det.

Hvis du er på udkig efter en glarmester i Birkerød og Nordsjælland, der kan sit kram når det kommer til gode bruseløsninger, så kontakt mig endelig. Jeg kan kontaktes på e-mail glarmesterhammer@gmail.com eller tlf. 26175031. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og derefter vil jeg tage kontakt til dig hurtigst muligt.