Termoruder

Termoruder I bedste kvalitet

Glarmester Hammer er specialist i termoruder i Birkerød og Nordsjælland. Derfor står jeg gerne for opgaven, når termoruderne skal udskiftes eller repareres. Hvad enten det er en akut rudeskade eller en større opgave med mange ruder, er jeg altid klar til at levere et godt stykke kvalitetsarbejde med fokus på den bedste løsning for dit behov. Jeg arbejder kun med termoruder fra anerkendte leverandører, der lever op til de bedste kvalitetskrav. Derfor kan jeg garantere, at du får nogle gode termoruder, der holder i mange år.

Valg af termoruder kan være en jungle, fordi der er mange tilvalg af funktioner og muligheder. Derfor lægger jeg meget vægt på at rådgive mine kunder til at træffe det bedste valg af funktioner, der passer til deres ønsker. Skal ruden være 2-lags eller 3-lags, skal ruden være med varmkant og dermed mere energibesparende, eller skal ruden være støjdæmpende eller solafskærmende? Mulighederne er mange, og derfor er det vigtigt for mig, at mine kunder får vejledning i alle tilvalg, så de kan føle sig trygge ved deres beslutning.

Skriv til os

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Kvalitet til skarpe priser

    Jeg går op i at levere et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

  • Rådighed døgnet rundt

    Opstår der en akut glasskade, står jeg klar til at yde en hurtig assistance.

  • Specialist I specialmål

    Jeg løser alle former for opgaver med glas og spejl i specialmål.

Få termoruder I standard eller specialstørrelser

Glarmester Hammer kan levere alle størrelser, både standard og specialmål. Jeg kan tilpasse rudernes størrelse og form til ethvert formål. Med mig som din glarmester, kan jeg derfor både levere termoruder med forskellige funktioner, men jeg kan også levere dem lige præcis efter dit vinduesmål. Jeg lægger vægt på at have en god kemi med mine kunder og give dem den bedste service. Dette kommer til udtryk i min professionelle rådgivning af termoruder, der skal ende ud i den bedste kvalitetsløsning for mine kunder.

Kontakt mig gerne for et uforpligtende tilbud på nye termoruder i Birkerød og Nordsjælland. Jeg kan kontaktes på e-mail glarmesterhammer@gmail.com eller tlf. 26175031. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og derefter vil jeg tage kontakt til dig hurtigst muligt.