Spejle til alle formål

Glarmester Hammer har mange års erfaring med at levere spejle i Birkerød og Nordsjælland. Spejle er en stor del af indretningen både på badeværelset, entréen og soveværelset. Spejle har både til formål at hjælpe dig med at forskønne dig på badeværelset om morgenen, men det kan også have til formål at være et kunstnerisk element i indretningen. Denne alsidighed gør, at jeg godt kan lide at arbejde med spejle, og det er også grobunden for, at jeg har mange års erfaring med spejle. På den måde står jeg meget gerne for opgaven, når du skal have et nyt spejl.

Alt efter hvilket formål spejlet skal have, er der nogle forskellige funktioner, jeg rådgiver mine kunder i. Skal spejlet bruges i en indmuring på fx badeværelset, anbefaler jeg et lamineret spejl med to stykker sammenlimet glas med spejlglas imellem. Hvis spejlet skal hænge på børneværelset, anbefaler jeg sikkerhedsglasset, der er omkranset af en gennemsigtig folie. Mulighederne er forskellige alt efter formål, og derfor lægger jeg meget vægt på at lytte til mine kunders behov, så jeg kan levere den rigtige spejltype.

Skriv til os

3

Gode grunde til

Hvorfor du skal vælge os

  • Kvalitet til skarpe priser

    Jeg går op i at levere et godt stykke arbejde til konkurrencedygtige priser.

  • Rådighed døgnet rundt

    Opstår der en akut glasskade, står jeg klar til at yde en hurtig assistance.

  • Specialist I specialmål

    Jeg løser alle former for opgaver med glas og spejl i specialmål.

Få spejle efter mål

Jeg leverer og monterer både spejle i standardmål og specialmål i Birkerød og Nordsjælland. Efterspørgslen efter flere forskellige former på spejle er steget markant de seneste par år. Især runde spejle. Derfor har jeg specialiseret mig i at fremstille forskellige slags former på spejlet med de forskellige spejltyper. På den måde kan mine kunder være trygge ved at lade mig levere deres spejle, da jeg går meget op i et stykke flot fremstillet håndværk, der har en høj kvalitet til skarpe priser.

Hvis du skal have et nyt spejl hos en professionel glarmester, der har sans for detaljen, er du kommet det rigtige sted hen. Jeg kan kontaktes på e-mail glarmesterhammer@gmail.com eller tlf. 26175031. Du kan også vælge at udfylde formularen her på siden, og derfter vil jeg tage kontakt til dig hurtigst muligt.